Uitgeverij Verhagen

De kranten van Uitgeverij Verhagen dringen door tot in de samenleving van de verschillende dorpen in de Duin- en Bollenstreek. Wij vinden dat iedere gemeente zijn eigen nieuws verdient, onze redacties zijn de luis in de pels en spreken de inwoners aan met een krant die speciaal voor hen is geschreven. Naast de actualiteiten en het laatste nieuws besteden wij o.a. aandacht aan sport, cultuur en politiek en is er ruimte voor verdieping in “hot topics” en de laatste trends. Onze kranten hebben een grote betrokkenheid met de samenleving, niet voor niets is ons credo “lokaal, betrokken en betrouwbaar”.

Lokaal, betrokken en betrouwbaar

Van Hillegom tot Katwijk en van Noordwijk tot Leiderdorp, wij voorzien de gehele Duin- en Bollenstreek van lokaal nieuws. De binding met onze lezers is groot: onze redacties zijn gevestigd in de dorpen waar de kranten uitkomen en onze journalisten zitten altijd dicht op het nieuws.

Hoge leesdichtheid

Door onze lokale focus behalen wij een zeer hoge leesdichtheid. Voor diverse uitgaven is zelfs een percentage van 85 tot 95% gemeten.

foto: 

Adverteren

Onze nieuwe tarieven zijn per 1 januari 2015 ingegaan.

Bekijk hier onze tarieven.